TR Şampiyonlar Ligi - Kangal Forum

Tam Versiyon: YAVRULARDA AŞI PROGRAMI
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
1- ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HER ÜRETİCİNİN VETERİNER KADAR KENDİNİ YETİŞTİRMESİ BİLGİ SAHİBİ OLMASI GEREKİR YAVRULARIN GELİŞİM AŞAMALARINI TAKİP ETMEK BU İŞTEKİ EN ÖNEMLİ OLAYDIR. HER ZAMAN VETERİNER GELMEZ BULAMAZSINIZ.
2- SİZE BENİM UYGULADIĞIM ŞEKLİNİ ANLATACAĞIM YAVRULAR ANNE SÜTÜ DIŞINDA YEMEK YEMEYE BAŞLADIĞINDAN İTİBAREN İŞ VE DIŞ PARAZİT TAKİBİ YAPILMALIDIR.
3- İL PARAZİT 25 GÜNLÜK İKEN SIVI OLARAK VERİLMELİ YANİ KONTİL- ANDAZOL STRAKS OLARAK MEVCUTTUR. UYGULAMA : HER YAVRU İÇİN 2 CC ORAL YOLLA AĞIZDAN VERİLİR.
4- PARAZİT TEDAVİSİ YAPMIŞ YAVRUNUN EĞER BAKIM KİLO SEVİYESİ SAĞLIK DURUMU İYİ İSE 35 GÜNLÜKKKEN İLK KARMA YAPILIR SONRA 15 GÜN ARALIK
KARMA YAPILIR TABİ NU ARADA YAVRUNUN PARAZİT TAKİBİ YAPILIR 6 AYLIK OLUNCA KUDUZ AŞILARI YAPILIR.

NOT : ANLAŞILMAYAN DURUMLARDA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. YABANCI NUMARALARA BAKMAM AMA WHATSAP TAN VEYA FACE DEN YAZARSANIZ DÖNÜŞ YAPARIM HİÇ BİR KÖPEĞİN HASTA OLMASINI İSTEMEM SAYGILAR.
................
Ustam 3 buçuk aylık çoban köpegim var ishal şimdi nasıl bir tedavi uygulamaliyim saygılar
Burdan benimde katkım olsun bilgi paylaştıkça güzeldir ilk olarak genclige düşen eniğe 1 adet parazit hapi yutturulmali önünden suyu kesinlikle alınmalı hatta 1 gun susuz kalmalı ve sonraki gun önüne peynir suyu konulmalı hastalığa düştüğü gunden itibaren baytril ka %10 4 gun 3 er sisi deri alti yapılmalı arti prokain g diye bir pensilin gurubu var onuda alin mali onuda 4 sisi kas içi 4 gun uygulamalı ve kesin çözüm alınır bu sekilde 50 60 tane köpek düzelttim herkese geçmiş olsun

Cevapla

Rapor •••
gençlik aşısı önemli
En önemlisi aşı programi
Sayfalar: 1 2